Αναβαθμίστε τον υπολογιστή του μπαμπά σας με το Lifetime Office 2021 Pro μόνο με 27,25€

Η Ημέρα του Πατέρα πλησιάζει και αναρωτιέστε ποιο δώρο θα μπορούσε να ενθουσιάσει τον μπαμπά σας; Εάν ο μπαμπάς σας είναι λάτρης των υπολογιστών και ηλεκτρονικών συσκευών, τότε το πακέτο της Microsoft με άδειες χρήσης λογισμικού μπορεί να είναι η ιδανική ιδέα δώρου.

Η Microsoft προσφέρει έκπτωση σε άδειες χρήσης λογισμικού για την Ημέρα του Πατέρα στο Godeal24. Μπορείτε να αποκτήσετε το Microsoft Office 2021 Pro με όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες στις εφαρμογές που το αποτελούν, προς 27,25€. Με αυτή την άδεια, μπορείτε να έχετε αέναη πρόσβαση στις εφαρμογές του Office.

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε και άλλα πακέτα κλειδιών όπως το Office 2021 Professional Plus 5 PCs από 17,25€ αντί για 86,25€. Το Office 2021 προσφέρει ενημερώσεις για την αισθητική και τη διεπαφή χρήστη και νέες δυνατότητες συνεργασίας, συγγραφής και συγχρονισμού. Επίσης, μπορείτε να προετοιμάσετε τον υπολογιστή σας με τα Windows 11 Professional πριν αποκτήσετε το Office 2021 Pro.

Μην αρκεστείτε στα συνηθισμένα δώρα και χαρίστε στον μπαμπά σας ένα πρακτικό δώρο που θα του επιτρέψει να αυξήσει την παραγωγικότητά του. Επισκεφθείτε το Godeal24 και αποκτήστε τώρα το ιδανικό δώρο για τον μπαμπά σας με έκπτωση έως και 50% χρησιμοποιώντας τον κωδικό SGO50. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα με την αγορά ψηφιακών προϊόντων από το Godeal24.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top