Ανακοινώθηκε το φθηνότερο Apple Vision headset με μεγαλύτερες οθόνες, αλλά χαμηλότερη ανάλυση

Το συγκεκριμένο άρθρο μιλάει για την αναζήτηση νέων προμηθευτών από την Apple για πάνελ OLED-on-Silicon, πιθανότατα σηματοδοτώντας την ανάπτυξη ενός πιο προσιτού headset από το Vision Pro. Σύμφωνα με το κορεατικό The Elec, η Apple έχει ζητήσει πληροφορίες από τις Samsung Display και LG Display για να αξιολογήσει τις δυνατότητές τους στην παραγωγή πάνελ OLEDOS μεγαλύτερων διαστάσεων.

Οι μικροοθόνες OLED είναι απαραίτητα στοιχεία για την κατασκευή των VR headset και των AR glasses. Η Sony είναι η εταιρεία που παρέχει αυτές τις μικροοθόνες υψηλής ανάλυσης στην Apple, αλλά η παραγωγική της ικανότητα είναι περιορισμένη. Επομένως, η Apple ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον.

Η ενδιαφέρον της Apple για μεγαλύτερα πάνελ OLEDOS με χαμηλότερη ανάλυση υποδηλώνει ότι η εταιρεία μπορεί να ετοιμάζει ένα νέο, χαμηλότερου κόστους headset μικτής πραγματικότητας. Το χαμηλού κόστους headset Apple Vision μπορεί να κυκλοφορήσει το συντομότερο στα τέλη του επόμενου έτους.

Η Samsung και η LG παρουσίασαν προόδους στην τεχνολογία μικροοθόνης OLED που μπορεί να προσελκύσει την Apple. Η Samsung παρουσίασε μια μικροοθόνη OLED 1,03 ιντσών RGB, ενώ η LG αποκάλυψε μια μικροοθόνη 1,3 ιντσών 4K OLED 10.000 nits. Αυτές οι εξελίξεις στην τεχνολογία μικροοθόνης OLED μπορεί να βοηθήσουν την Apple στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Συνολικά, η αναζήτηση νέων προμηθευτών για πάνελ OLED-on-Silicon αποτελεί σημαντικό βήμα για την Apple προκειμένου να εξελίξει τα μελλοντικά της προϊόντα και να προσφέρει στους καταναλωτές πιο προσιτές επιλογές στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας και της επαυξημένης πραγματικότητας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top