Απίστευτη ταχύτητα με το Nova 5G Home internet, χωρίς εγκατάσταση από μόλις 26€/μήνα

Η Nova, μέλος της United Group, ανακοίνωσε το νέο της προϊόν Nova 5G Home Internet, μια καινοτόμο υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και internet που υπόσχεται υπερυψηλές ταχύτητες και αξιοπιστία. Με τη χρήση της τεχνολογίας 5G αντί του χαλκού, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτη σύνδεση και να απολαμβάνουν streaming, gaming, εργασία και πλοήγηση χωρίς προβλήματα.

Η εγκατάσταση της υπηρεσίας είναι εύκολη και γρήγορη, με τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο internet αμέσως μετά. Με τιμή μόλις 26 ευρώ το μήνα, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν απεριόριστο internet σε ταχύτητες έως 100Mbps και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά δίκτυα.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν το Nova 5G Home Internet με τη συνδρομητική πλατφόρμα EON για να έχουν πρόσβαση σε premium αθλητικούς αγώνες, κινηματογραφικό περιεχόμενο και πολλά άλλα, με τιμή που ξεκινά από 32 ευρώ το μήνα.

Ο Chief Marketing Officer της Nova, Μιχάλης Αναγνωστάκος, τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας στην προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες της και τη χαρά που αποτελεί η εισαγωγή του Nova 5G Home Internet στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο της Nova στο nova.gr. Η νέα υπηρεσία υπόσχεται μια νέα εποχή συνδεσιμότητας με προσιτές τιμές και αξιόπιστη σύνδεση σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top