Αποκαλυπτικά προστατευτικά οθόνης αποκαλύπτουν το μέγεθος των οθονών των iPhone 16 Pro & 16 Pro Max

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα iPhone 16 Pro τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και οι φήμες για τα μεγέθη των οθονών τους έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν. Σύμφωνα με αξιόπιστους leakers, το iPhone 16 Pro αναμένεται να έρθει με οθόνη 6,3 ιντσών, ενώ το iPhone 16 Pro Max θα δει αύξηση 0,2 ιντσών και θα φτάσει τις 6,9 ίντσες.

Αν και η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες επίσημα, η προηγούμενη ιστορική ακρίβεια των leakers και οι διαρροές φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα μεγέθη των οθονών που αναμένονται. Ο Ross Young, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), είχε προβλέψει εδώ και καιρό μια οθόνη 6,9 ιντσών για το iPhone 16 Pro Max, ενώ οι φήμες για τα μελλοντικά μοντέλα iPhone δείχνουν παρόμοιες αυξήσεις στις οθόνες τους.

Εν τέλει, αν και περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από την Apple τον Σεπτέμβριο, οι φήμες και οι διαρροές μας δίνουν μια καλή εικόνα για τα μεγέθη των οθονών των μελλοντικών iPhone. Με την τεχνολογία να εξελίσσεται συνεχώς, αναμένεται ότι τα νέα μοντέλα θα προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές και θα ανταποκριθούν στις ανάγκες τους για μεγαλύτερες οθόνες και κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Ας περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία την επίσημη αποκάλυψη της Apple για τα νέα iPhone 16 Pro και τα μεγέθη των οθονών τους!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top