Αποκαλύπτεται το χρονοδιάγραμμα του WWDC 2024: Πότε θα δούμε το iOS 18 από την Apple

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple είναι μια ετήσια εκδήλωση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις της τεχνολογίας και της Apple. Η εταιρεία μοιράστηκε πρόσφατα λεπτομέρειες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του WWDC του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου.

Το WWDC ξεκινά με μια κεντρική ομιλία, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού. Σε αυτήν την ομιλία αναμένεται η ανακοίνωση των νέων εκδόσεων λογισμικού της Apple, όπως τα iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, tvOS 18, watchOS 11 και visionOS 2.

Ακολουθεί το Platforms State of the Union, όπου θα γίνει μια βαθύτερη ανάλυση των πιο πρόσφατων εξελίξεων στα λειτουργικά συστήματα της Apple, καθώς και τα Apple Design Awards που αναδεικνύουν τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια στο οικοσύστημα της Apple.

Η κεντρική εκδήλωση του WWDC θα είναι διαθέσιμη για streaming σε διάφορες πλατφόρμες, όπως ο ιστότοπος της Apple, η εφαρμογή Apple Developer, η εφαρμογή Apple TV και το YouTube. Επιπλέον, ένας επιλεγμένος αριθμός προγραμματιστών έχει προσκληθεί σε ένα πάρτι προβολής στην πανεπιστημιούπολη του Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας του WWDC, η Apple φιλοξενεί διαδικτυακά εργαστήρια και συζητήσεις για προγραμματιστές, προσφέροντας συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή των νέων λειτουργιών που θα ανακοινώσει στο WWDC. Επιπλέον, πάνω από 100 τεχνικές συνεδρίες από μηχανικούς, σχεδιαστές και άλλους ειδικούς της Apple θα προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις στους παρευρισκόμενους.

Η Apple συνιστά στους προγραμματιστές να κατεβάσουν την εφαρμογή Apple Developer για να είναι ενήμεροι για όλες τις ανακοινώσεις και εκδηλώσεις του WWDC. Με τον τρόπο αυτό, η Apple επιδεικνύει τη δέσμευσή της στην υποστήριξη και την ενίσχυση της κοινότητας των προγραμματιστών και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της τεχνολογίας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top