Αποκαλύπτονται οι νέες φήμες για την τιμή του Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παρουσιάσει τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι. Αυτή η ανακοίνωση έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο της τεχνολογίας και των smartphones.

Πρόσφατα, είχαμε δει κάποιες φήμες για τις ευρωπαϊκές τιμές του Galaxy Z Flip6, με τις οποίες ανακοινώθηκε ότι το μοντέλο με 256GB αποθηκευτικού χώρου θα κοστίζει 1.330€ και το μοντέλο με 512GB θα κοστίζει 1.450€. Και τα δύο μοντέλα φημολογείται ότι διαθέτουν 12GB RAM.

Ωστόσο, μια νέα φήμη αναφέρει ότι το Galaxy Z Fold6 θα ξεκινά από τα 2.200€ με 256GB αποθηκευτικού χώρου, φτάνοντας τα 2.580€ με 1TB. Και εδώ πάλι, όλες οι εκδόσεις φημολογείται ότι διαθέτουν 12GB RAM.

Αν αυτές οι τιμές επιβεβαιωθούν, θα σημαίνει μια αύξηση περίπου 300€ από την προηγούμενη τιμή κυκλοφορίας του Galaxy Z Fold5 στην Ευρώπη. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να προσφέρονται σε διάφορους χρωματισμούς, ενώ θα διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά όπως εσωτερικές οθόνες 120Hz, Snapdragon 8 Gen 3 SoC, κύριες κάμερες υψηλής ανάλυσης και μπαταρίες με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Με την παρουσίαση αυτών των νέων μοντέλων, η Samsung δείχνει τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την προσφορά υψηλής ποιότητας smartphones στους καταναλωτές της. Αναμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση των Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 και τις πρώτες κριτικές για αυτά τα εντυπωσιακά μοντέλα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top