Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των Samsung Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra στην Ευρώπη

Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη νέα σειρά Galaxy Watch7 μαζί με το νέο Galaxy Watch Ultra στην επερχόμενη εκδήλωση Unpacked που θα λάβει χώρα στο Παρίσι στις 10 Ιουλίου. Με βάση ένα νέο leak, έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των διαφορετικών παραλλαγών των ρολογιών στη Γαλλία, με τις τιμές να παρουσιάζουν μια ελαφρά διαφοροποίηση σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ λόγω του διαφορετικού ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Galaxy Watch Ultra θα είναι διαθέσιμο σε μία έκδοση 47 mm με Bluetooth, Wi-Fi και 4G στην τιμή των 699 €. Το ρολόι θα προσφέρεται σε τρία χρώματα και η θήκη του θα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο. Με διαστάσεις 47,4 x 47,1 x 12,1 mm και βάρος 60,5 g, το Ultra διαθέτει οθόνη Super AMOLED 1,5 ιντσών, νέο chipset Exynos W1000, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 590 mAh.

Από την άλλη πλευρά, το Galaxy Watch7 θα προσφέρεται σε δύο μεγέθη: 40 mm και 44 mm, με την μικρότερη έκδοση να ξεκινά από 319€ για την έκδοση με Bluetooth και Wi-Fi στα 40mm, και να φτάνει μέχρι τα 369€ για την έκδοση με συνδεσιμότητα 4G LTE στα 40mm. Όλα τα ρολόγια της σειράς έχουν πιστοποίηση IP68 και MIL-STD-810H, ενώ διαθέτουν Bluetooth 5.3, Wi-Fi διπλής ζώνης, NFC, GPS διπλής συχνότητας και τους ίδιους αισθητήρες.

Με τις πληροφορίες αυτές, οι φανατικοί της τεχνολογίας παρακολουθούν αγωνιωδώς την προσεχή εκδήλωση της Samsung, προκειμένου να δουν αν οι διαρροές θα επιβεβαιωθούν και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα σειρά Galaxy Watch. Μέχρι τότε, η αναμονή συνεχίζεται.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top