Το Gamers Lounge Hype Festival επιστρέφει: Ένα Συναρπαστικό Παιχνίδι στις 29 & 30 Ιουνίου 2024

Το πρώτο Gamers Lounge Hype Festival (GLHF) έρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, φέρνοντας ένα νέο κύμα διασκέδασης και ενθουσιασμού στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα. Αυτό το event υπόσχεται να ανανεώσει την εμπειρία των gamers και όχι μόνο, συνδυάζοντας esports, video games, επιτραπέζια, street culture, μουσική και cosplay σε ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Το GLHF φιλοδοξεί να γίνει ο προορισμός για όλους όσους αγαπούν τη gaming κουλτούρα και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που τη χαρακτηρίζουν. Με εκατοντάδες τίτλους gaming σε διάφορες κονσόλες, workshops τέχνης, escape rooms, simulation πιλοτικής εμπειρίας F1 και μουσική συνοδεία από αγαπημένους καλλιτέχνες, το GLHF υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Με δραστηριότητες για κάθε γούστο και ηλικία, το GLHF προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για τους επισκέπτες του. Από το αγαπημένο League of Legends σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μέχρι τα δημοφιλή fighting games, arts & crafts workshops, basketball και football games, και ακόμη και simulations μονοθεσίων αγώνων από τη Red Bull Racing, το GLHF έχει κάτι για όλους.

Το Street Culture είναι επίσης εκείνο που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με δράσεις όπως γκράφιτι, skateboard, ΒΜΧ και break dance, που θα προσφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο GLHF. Επιπλέον, δραστηριότητες όπως escape rooms, card games τουρνουά και πολλά άλλα, υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό διασκεδασμένο και ανανεωμένο.

Το GLHF θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 29 & 30 Ιουνίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία gaming και διασκέδασης; Κλείστε τα εισιτήριά σας και ετοιμαστείτε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και ενθουσιασμό στο πρώτο Gamers Lounge Hype Festival!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top