και την πολυτέλεια των νέων μοντέλων Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6

Η Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα νέα της αναδιπλούμενα τηλέφωνα, τα Galaxy Z Flip6 και Galaxy Z Fold6, στις 10 Ιουλίου κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Unpacked στο Παρίσι της Γαλλίας. Η επίσημη ανακοίνωση έρχεται μετά από πολλές διαρροές και φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό.

Τα νέα τηλέφωνα εμφανίζονται σε renders που δείχνουν τον σχεδιασμό τους, ενώ πρόσφατα δημοσιεύτηκαν και εικόνες με τις επίσημες θήκες τους. Αν και δεν προσφέρουν μια πλήρη εικόνα των συσκευών, επιβεβαιώνουν τη γενική τους εμφάνιση και τη θέση των βασικών στοιχείων.

Σύμφωνα με διαρροές, η εκδήλωση Galaxy Unpacked θα περιλαμβάνει επίσης την ανακοίνωση του Galaxy Watch7, του Galaxy Watch Ultra, ενός νέου tablet Galaxy Tab S10, των Galaxy Buds 3 και του Galaxy Ring. Έτσι, η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που αναμένεται να κατακτήσουν την αγορά της τεχνολογίας.

Με τις προσδοκίες να είναι υψηλές, η ανακοίνωση των νέων αναδιπλούμενων τηλεφώνων από τη Samsung αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες και ενημερώσεις καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της εκδήλωσης Unpacked της Samsung.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top