Τα iPhone 16 Pro & Pro Max εντυπωσιάζουν με οθόνη OLED ‘Μ14’ της Samsung

Τα επερχόμενα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max αναμένεται να φέρουν αναβαθμισμένες οθόνες OLED υψηλής απόδοσης “M14” της Samsung, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται από τη Νότια Κορέα και αναμένεται να επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην οθόνη των νέων iPhone.

Η σειρά “M” πάνελ OLED της Samsung έχει σχεδιαστεί ειδικά για κορυφαία smartphone, με το “14” να αναφέρεται στον αριθμό των υλικών υψηλής απόδοσης που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Η νέα τεχνολογία “M14” αναμένεται να προσφέρει ανώτερη φωτεινότητα και μακροζωία, δίνοντας ένα νέο επίπεδο εμπειρίας χρήσης στους κατόχους των νέων iPhone.

Η Samsung έχει ήδη κάνει παραγγελίες για τα υλικά M14 και αναμένεται να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των οθονών το δεύτερο εξάμηνο του έτους για να προμηθεύσει τα μοντέλα iPhone 16 Pro της Apple. Το smartphone Pixel 9 της Google είναι η μόνη άλλη συσκευή που αναμένεται να υιοθετήσει αυτές τις οθόνες υψηλής απόδοσης το 2024.

Με την αύξηση της τυπικής φωτεινότητας SDR έως και 1.200 nits στα νέα μοντέλα iPhone 16 Pro, η Apple φαίνεται να επενδύει στη βελτίωση της οθόνης των συσκευών της. Η μέγιστη φωτεινότητα HDR αναμένεται να παραμείνει στα 1.600 nits, παρέχοντας ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα στους χρήστες.

Με την επικείμενη κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 το φθινόπωρο, οι φανατικοί της Apple αναμένουν με ανυπομονησία την εμπειρία που θα φέρουν τα νέα μοντέλα με τις βελτιωμένες OLED οθόνες “M14” της Samsung. Αναμένεται να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone σύντομα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top