Ανακάλυψε τα νέα χαρακτηριστικά του Apple Pencil Pro!

Το Apple Pencil Pro παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα και έχει φέρει μερικές σημαντικές αλλαγές και δυνατότητες στη σειρά ‌Apple Pencil‌. Μετά την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018, η Apple πραγματοποίησε την πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς με το νέο Apple Pencil Pro.

Μία από τις κύριες αλλαγές είναι η εισαγωγή της χειρονομίας συμπίεσης, η οποία επιτρέπει στο Apple Pencil Pro να αντιλαμβάνεται πότε ασκείται πίεση στα πλάγια της συσκευής. Αυτή η χειρονομία εμφανίζει μια παλέτα εργαλείων που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει πράγματα όπως εναλλαγή εργαλείων, ρύθμιση βαρών γραμμών και χρωμάτων.

Επιπλέον, ο Apple Pencil Pro προσφέρει τη δυνατότητα Barrel Roll, η οποία παρέχει πιο ακριβή έλεγχο των εργαλείων στυλό και βούρτσας, παρόμοιο με το πώς λειτουργεί ένα πραγματικό στυλό ή βούρτσα. Επιπλέον, υπάρχει ενσωματωμένος haptic engine που προσφέρει απτική ανάδραση κατά τη χρήση του Apple Pencil Pro.

Το Apple Pencil Pro είναι συμβατό με τα μοντέλα M2 ‌iPad Air‌ και τα μοντέλα M4 ‌iPad Pro‌, επομένως λειτουργεί μόνο με τα iPad του Μαΐου 2024. Η τιμή του ανέρχεται στα 129 δολάρια, ίδια με το κόστος του Apple Pencil 2.

Συνολικά, το Apple Pencil Pro φέρνει πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες στη σειρά ‌Apple Pencil‌, κάνοντας την εμπειρία χρήσης του ακόμα πιο ευχάριστη και λειτουργική.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top