Ανακαλύψτε τις νέες συσκευές Samsung στο Galaxy Unpacked του καλοκαιριού

Το επερχόμενο Unpacked event της Samsung αναμένεται να φέρει πολλές εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις νέες συσκευές που θα παρουσιαστούν. Οι φήμες και οι προβλέψεις περί αναδιπλούμενων συσκευών έχουν δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό, ωστόσο, η πιο πρόσφατη πρόβλεψη από τον γνωστό χρήστη τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας Evan Blass φαίνεται να είναι λιγότερο ενθαρρυντική απ’ ό,τι αναμενόταν.

Σύμφωνα με τον Blass, τα μόνα αξιοσημείωτα προϊόντα που αναμένεται να παρουσιαστούν από τη Samsung στο εγγύς μέλλον είναι τα Galaxy Buds 3 και Buds 3 Pro, τρεις νέες εναλλακτικές λύσεις Apple Watch με Wear OS, το Galaxy Ring, δύο φορητοί υπολογιστές από τη σειρά Galaxy Book και δύο μυστηριώδεις συσκευές με κωδικά ονόματα Q6 και B6. Από τη λίστα λείπουν τα αναδιπλούμενα μοντέλα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6, καθώς και τα μοντέλα Galaxy Fold FE και Flip FE που είχαν ακουστεί προηγουμένως.

Η απουσία των αναδιπλούμενων συσκευών από τη λίστα του Blass δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με το πότε ακριβώς αυτές οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν. Ενώ μερικοί μπορεί να περίμεναν την παρουσίαση του Z Fold 6 Ultra, φαίνεται ότι αυτό δεν είναι τόσο βέβαιο όσο νομίζαμε.

Παρόλα αυτά, η Samsung φαίνεται να έχει στα σχέδιά της την κυκλοφορία των Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 7 Ultra και Galaxy Watch FE το καλοκαίρι του 2024, δίνοντας έτσι μια εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον.

Συνολικά, η αβεβαιότητα γύρω από την κυκλοφορία των αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung κρατάει το κοινό σε αγωνία, με την ελπίδα να μάθουμε περισσότερα σύντομα στο επερχόμενο Unpacked event. Μέχρι τότε, μένει να δούμε ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η γνωστή εταιρεία τεχνολογίας.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top