Ανακαλύψτε το iPadOS 18: Αριθμομηχανή, εξατομίκευση και Apple Intelligence στην παλάμη σας

Η εταιρεία Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την ενσωμάτωση μιας εγγενούς εφαρμογής αριθμομηχανής για το iPad, κατά τη διάρκεια του WWDC, όπου παρουσίασε το νέο iPadOS 18. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μαθηματικές σημειώσεις, ακόμη και πολύπλοκες εξισώσεις, χρησιμοποιώντας το Apple Pencil για ευκολότερη επεξεργασία και λήψη λύσεων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, υποστηρίζει μεταβλητές και ενημερώνει τα αποτελέσματα αυτόματα όταν αλλάζουν τα δεδομένα.

Το Notes επίσης βελτιώνεται με την προσθήκη του SmartScript, ένα χαρακτηριστικό που βελτιώνει το χειρόγραφο με χρήση μηχανικής μάθησης, κάνοντάς το πιο ευανάγνωστο και διατηρώντας το στυλ του χρήστη. Επιπλέον, η Apple φέρνει μια νέα αιωρούμενη γραμμή καρτελών στο iPadOS 18, που βελτιώνει την πλοήγηση στις εφαρμογές και προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης εγγράφων.

Επιπλέον, η Apple ενσωματώνει νέες δυνατότητες εξατομίκευσης και τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης στο iPadOS 18, που περιλαμβάνουν ιεράρχηση ειδοποιήσεων, δημιουργία εικόνων και ενημερωμένο βοηθό Siri. Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι ήδη διαθέσιμη, ενώ η δημόσια beta αναμένεται τον επόμενο μήνα, με την τελική έκδοση να κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο.

Με αυτές τις βελτιώσεις και τις νέες λειτουργίες που φέρνει το iPadOS 18, η Apple επιδεικνύει τη δέσμευσή της για τη συνεχή βελτίωση των εφαρμογών και την παροχή ενημερών συστημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών της.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top