Διέρρευσε εικόνα των Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6 από την ίδια την εταιρεία

Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα νέα της μοντέλα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 και μια εικόνα από την ίδια την εταιρεία έχει διαρρεύσει στον ιστότοπο της στο Καζακστάν. Η εικόνα απεικονίζει τα δύο νέα μοντέλα της Samsung, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

Το Samsung Galaxy Z Fold6 φαίνεται να διαθέτει μια μεγάλη οθόνη που μπορεί να διπλωθεί, ενώ το Z Flip6 φαίνεται να είναι ένα κινητό με διπλό πτερύγιο. Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να έχουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες που προσφέρει η Samsung.

Η διαρροή αυτή δημιούργησε μεγάλο ενθουσιασμό στους fans της Samsung, καθώς προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον για τα επερχόμενα μοντέλα. Αναμένεται ότι η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα τα δύο αυτά μοντέλα σύντομα και ότι θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε λίγο καιρό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαρροή και τα νέα μοντέλα της Samsung μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με τα Samsung Galaxy Z Fold6 και Z Flip6.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top