Η εξέλιξη του Apple Maps: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad έως το 2027

Ο γνωστός leaker του Χ, @Revegnus1, φαίνεται πως έχει δημοσιεύσει έναν ενδιαφέρον οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί στο μέλλον, μέχρι και το 2027. Αυτός ο οδικός χάρτης φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP και περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη, το 2024 φαίνεται να είναι ένα πολύ σημαντικό έτος για την Apple. Αναμένεται η κυκλοφορία του Vision Pro και του πρώτου OLED iPad. Και τα δύο προϊόντα φαίνεται πως έχουν ήδη κυκλοφορήσει, με το iPad Pro 11 ιντσών και το iPad Pro 13 ιντσών να κυκλοφορούν το 2024.

Επίσης, ο οδικός χάρτης αποκαλύπτει πως τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus αναμένεται να αυξήσουν τη μνήμη RAM στα 8 GB από τα 6 GB που χρησιμοποιούνται στα μοντέλα iPhone 15 που δεν είναι Pro. Επίσης, αναμένεται μεγαλύτερες οθόνες και νέες τεχνολογίες στα μοντέλα iPhone 16 Pro.

Το 2026 φαίνεται να είναι ένα ακόμα ενδιαφέρον έτος για την Apple, με τον οδικό χάρτη να προβλέπει την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου iPhone με εσωτερική και εξωτερική οθόνη, καθώς και νέα μοντέλα iPad και MacBook με πάνελ OLED.

Τέλος, το 2027 ή ακόμα και το 2028, η Apple φαίνεται πως ετοιμάζει την κυκλοφορία γυαλιών AR και ακόμα και ενός αναδιπλούμενου iPad 20 ιντσών. Φαίνεται πως η Apple ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον και οι φανατικοί οπαδοί της μάρκας αναμένουν με ανυπομονησία την εξέλιξη των προϊόντων της.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top