Νέα δυνατότητα στο Google Play: Ζήτησε από φίλο να πληρώσει την εφαρμογή σου

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή. Αυτό το κουμπί σας επιτρέπει να ζητήσετε από έναν φίλο ή συγγενή να σας πληρώσει την εφαρμογή που επιθυμείτε.

Η Google ανακοίνωσε αυτή τη νέα δυνατότητα που θα είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, επιτρέποντάς σας να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας όταν θέλετε να αγοράσετε κάποια εφαρμογή αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα ή την επιθυμία να το κάνετε μόνοι σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία της χρήσης ενός νέου παιχνιδιού ή μιας χρήσιμης εφαρμογής με τους φίλους σας, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε εσείς το κόστος. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι χρήσιμη για ανθρώπους που δεν έχουν πιστωτική κάρτα ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά τους χρήματα για αγορές στο Play Store.

Η Google συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών της και διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ανυπομονούμε να δούμε πώς αυτή η νέα δυνατότητα θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αγοράζουν και μοιράζονται εφαρμογές στο Play Store. Μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για όλα τα νέα τεχνολογίας και εφαρμογών!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top