Νέο leak για το Google Pixel 8a: Ανατροπή στην τιμή και αποκάλυψη νέου χρώματος θήκης σε HD renders

Το Pixel 8a αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα κινητά τηλέφωνα της Google και οι φήμες γύρω από αυτό δεν σταματούν να εμφανίζονται. Με κάθε μέρα που περνάει, οι πληροφορίες γίνονται όλο και πιο αναλυτικές και ενδιαφέρουσες.

Ένα από τα κύρια στοιχεία που απασχολούν τους φανς της Google είναι η τιμή του Pixel 8a. Οι φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι το κινητό θα διατηρήσει την ίδια τιμή με το προηγούμενο μοντέλο, το Pixel 7a, τουλάχιστον στην αγορά των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι το Pixel 8a θα κοστίζει 499 $ με 128 GB αποθηκευτικού χώρου και 599 $ με 256 GB. Αν και αυτό είναι θετικό νέο για τους καταναλωτές στις ΗΠΑ, μπορεί να υπάρξουν αυξήσεις τιμών σε άλλες αγορές.

Επιπλέον, οι νέες renders του Pixel 8a μας δείχνουν το κινητό μέσα σε επερχόμενες πρωτότυπες θήκες της Google. Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι προστίθεται ένα νέο χρώμα, το κοραλί, στις επιλογές θήκης του Pixel 8a. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει και μια αντίστοιχη επιλογή χρώματος για το ίδιο το τηλέφωνο.

Το Pixel 8a αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στο συνέδριο προγραμματιστών I/O της Google στις 14 Μαΐου και θα διαθέτει το chipset Tensor G3, οθόνη OLED 6,1 ιντσών 90 Hz, μπαταρία 4.500 mAh, κύρια πίσω κάμερα 64 MP, ultrawide 13 MP και Android 14. Με τις νέες πληροφορίες που διαρρέουν, η ανυπομονησία για την επίσημη ανακοίνωση του κινητού αυξάνεται και οι φανς της Google αναμένουν με ανυπομονησία να δουν τι μας ετοιμάζει η εταιρεία για τη νέα γενιά του Pixel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top