Ο Snapdragon 8 Gen 3 κυριαρχεί στην κατάταξη του AnTuTu τον Απρίλιο

Το Απρίλιο είναι πάντα ένας ενδιαφέρον μήνας για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των smartphones, καθώς ανακοινώνονται τα νέα γραφήματα από το AnTuTu που αποκαλύπτουν τις κορυφαίες συσκευές με τις καλύτερες επιδόσεις και τα chipset που τις τροφοδοτούν.

Το Snapdragon 8 Gen 3 επικρατεί στην κατηγορία των υψηλών επιδόσεων, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις στον πίνακα AnTuTu για τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα, το Asus ROG Phone 8 Pro κατέχει την πρώτη θέση με εντυπωσιακή μέση βαθμολογία 2.120.210, ακολουθούμενο από το iQOO 12 και το RedMagic 9 Pro+. Αυτά τα τηλέφωνα, μαζί με άλλες συσκευές που τροφοδοτούνται από το Dimensity 9300 της MediaTek, καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στον πίνακα.

Στην κατηγορία των “flagship killers”, το Snapdragon 7+ Gen 3 κυριαρχεί με το OnePlus Ace 3V στην πρώτη θέση και το Realme GT Neo6 SE στη δεύτερη. Αυτό το γράφημα αποκαλύπτει τις συσκευές με τις υψηλές επιδόσεις που δεν ανήκουν στην κατηγορία των high-end smartphones.

Συνολικά, τα γραφήματα του AnTuTu αποτυπώνουν την απόδοση των διαφόρων chipset στις συσκευές και προσφέρουν μια εικόνα του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες κατασκευής smartphones ανταγωνίζονται στην αγορά. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να δούμε το Snapdragon 8s Gen 3 να εισέρχεται στον πίνακα των “flagship killers” και να προσφέρει μια νέα προοπτική για τον ανταγωνισμό στον χώρο των smartphones.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top