του Android 15: Η λίστα με τα συμβατά smartphones

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες. Αναρωτιέστε εάν το smartphone σας θα αποκτήσει την ενημέρωση; Εδώ θα δείτε τα μοντέλα smartphone Samsung, Xiaomi, Oppo, vivo, Honor, OnePlus, Asus, Nothing, Motorola, iQOO και Google που θα λάβουν το Android 15.

Το Android 15 βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστική φάση και θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά το απόρρητο και την ασφάλεια. Επιπλέον, θα παρέχεται υψηλότερη εμπειρία χρήστη με πιο ολοκληρωμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Η νέα έκδοση θα προσφέρει επίσης περισσότερες επιλογές προσαρμογής και υψηλότερη απόδοση.

Η διαδικασία δοκιμής beta για το Android 15 αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2024 και η σταθερή έκδοση θα είναι διαθέσιμη μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου. Η ενημέρωση θα προσφέρεται αρχικά στα μοντέλα smartphone της Google. Μετά την Google, άλλοι κατασκευαστές θα αρχίσουν να διανέμουν αυτήν την ενημέρωση στους χρήστες τους.

Ποια μοντέλα λοιπόν θα λάβουν την ενημέρωση Android 15; Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα smartphone που θα λάβουν την ενημέρωση Android 15 από κάθε κατασκευαστή, όπως Samsung, Xiaomi, Oppo, vivo, Honor, OnePlus, Asus, Nothing, Motorola, iQOO και Google.

Αναμένεται λοιπόν μια σημαντική αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα Android με την έλευση του Android 15, που θα φέρει πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων για τους χρήστες των συμβατών συσκευών. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με την κυκλοφορία του Android 15 και τα συμβατά μοντέλα smartphone.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top