Το νέο Samsung Galaxy Book4 Edge: Η τεχνολογία Copilot+ και Galaxy AI συναντούν το Snapdragon X Elite

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και οι εταιρείες ανταγωνίζονται για να προσφέρουν τις πιο καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές. Η Microsoft και η Samsung είναι δύο εταιρείες που πρωτοστατούν στον χώρο της τεχνολογίας και πρόσφατα ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία.

Η Microsoft ανακοίνωσε τη νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία “Copilot+ PCs”, οι οποίοι εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη και είναι ικανοί για 40+ TOPS, ώστε να χειρίζονται πολλές εργασίες τοπικά και σε συνεργασία με υπηρεσίες cloud. Από την πλευρά της, η Samsung παρουσίασε το Samsung Galaxy Book4 Edge, έναν από τους πρώτους υπολογιστές Copilot+.

Το Samsung Galaxy Book4 Edge διατίθεται σε δύο μεγέθη, 14” και 16”, και διαθέτει οθόνες AMOLED 16:10 με ανάλυση 2.880 x 1.800 px και φωτεινότητα 500 nits. Τροφοδοτείται από το Snapdragon X Elite και διαθέτει 16 GB RAM και αποθήκευση 512 GB ή 1 TB. Επιπλέον, τρέχει τα Windows 11 και συνδυάζει χαρακτηριστικά Samsung και Galaxy AI.

Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης πολλές λειτουργίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως η ανάκληση εγγράφων, οι ζωντανοί υπότιτλοι, το Chat Assist και το Live Translate. Η συνδεσιμότητα του γίνεται μέσω Wi-Fi 7 και USB 4.0, ενώ η μπαταρία υπόσχεται έως και 22 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Το Samsung Galaxy Book4 Edge θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Ιουνίου σε αρκετές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Νότια Κορέα. Η τιμή του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν, η Microsoft και η Samsung δείχνουν ότι παραμένουν στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής εξέλιξης. Οι νέοι υπολογιστές Copilot+ υπόσχονται να φέρουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινή ζωή των χρηστών και να τους προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top