Το Circle to Search φτάνει στα iPhone: Νέα επιλογή αναζήτησης στο παλάμι του χεριού σας!

Η δημοφιλής λειτουργία “Circle to Search” της Google είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα απλώς σχεδιάζοντας κύκλους γύρω από αυτά μέσα σε εικόνες. Αρχικά διατίθεται σε ορισμένες συσκευές Android όπως τα Samsung Galaxy S24 και Pixel 8, αλλά πλέον υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να φτάσει και σε συσκευές iOS μέσω του προγράμματος περιήγησης Google Chrome.

Η Google φαίνεται να εργάζεται εντατικά για μια βελτιωμένη έκδοση της Αναζήτησης φακών Google που θα περιλαμβάνει τη λειτουργία Circle to Search, γνωστή και ως “LensOverlay”. Το γεγονός ότι ανακαλύφθηκε μια νέα σημαία στον κώδικα του Chrome για iOS με την ένδειξη “Κύκλος φακού για αναζήτηση” υποδηλώνει ότι η λειτουργία αυτή είναι πιθανό να γίνει διαθέσιμη στους χρήστες iPhone σύντομα.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του χαρακτηριστικού στις iOS συσκευές, αναμένεται να είναι θέμα χρόνου πριν οι χρήστες iPhone μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία. Η προσθήκη του Circle to Search στο iOS θα σηματοδοτήσει μια σημαντική επέκταση της δυνατότητας, κάνοντας την τεχνολογία αυτή πιο προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες.

Παράλληλα, υπάρχουν ήδη λύσεις που παρέχουν ανάλογη λειτουργικότητα στο iOS μέσω της εφαρμογής Google Lens. Ωστόσο, η δυνατότητα να ενσωματωθεί η λειτουργία Circle to Search στο Chrome για iOS θα ανοίξει νέες προοπτικές για τους χρήστες των συσκευών της Apple. Με αυτήν την εξέλιξη, η Google επιδεικνύει τη δέσμευσή της να προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργίες σε κάθε πλατφόρμα και σε κάθε χρήστη.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top