Το iPad Pro του 2024 αναβαθμίζεται: Διπλές οθόνες OLED, chipset M4 και ultra-λεπτή σχεδίαση

Τα iPad Pro 2024 είναι εδώ και φέρνουν μαζί τους τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις που έχουμε δει από την Apple στη σειρά των tablet της. Με το νέο τσιπ Apple M4 και πληθώρα άλλων καινοτομιών, τα iPad Pro 2024 υπόσχονται εξαιρετική απόδοση και λειτουργικότητα.

Το Apple M4 τσιπ είναι χτισμένο σε κόμβο 3 nm δεύτερης γενιάς και προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση. Η CPU του είναι 1,5 φορές ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά, ενώ η απόδοση στα γραφικά μπορεί να αυξηθεί έως και 4 φορές. Επιπλέον, ο τσιπ υποστηρίζει πολλές νέες δυνατότητες με τεχνητή νοημοσύνη, κάνοντας τα iPad Pro 2024 ιδανικά για εφαρμογές όπως το Final Cut Pro.

Όσον αφορά στην σχεδίαση, τα iPad Pro 2024 είναι τα λεπτότερα προϊόντα της Apple που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Με πάχος μόλις 5,1 mm για το μοντέλο 13” και 5,3 mm για το μοντέλο 11”, τα νέα tablet είναι εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά. Η κατασκευή τους από 100% ανακυκλωμένα υλικά τους κάνει περιβαλλοντικά φιλικά.

Όσον αφορά στις οθόνες, τα iPad Pro 2024 αντικαθιστούν τις προηγούμενες τεχνολογίες με OLED οθόνες. Με την τεχνολογία “tandem OLED οθόνες”, υπόσχονται εξαιρετική φωτεινότητα και ανάλυση. Οι οθόνες ProMotion μπορούν να προσαρμόσουν τον ρυθμό καρέ ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, ενώ το προαιρετικό προστατευτικό γυαλί με νανο-υφή μειώνει την αντανάκλαση και τη διάχυση του φωτός.

Επιπλέον, τα iPad Pro 2024 διαθέτουν νέα αξεσουάρ όπως το Magic Keyboard και το Smart Folio, τα οποία συμπληρώνουν την εμπειρία χρήσης τους. Με τιμές που ξεκινούν από τα $300, τα νέα iPad Pro είναι διαθέσιμα σε 29 χώρες από τις 15 Μαΐου.

Συνολικά, τα iPad Pro 2024 φέρνουν μια νέα εποχή στη σειρά των tablet της Apple, με εκπληκτικές επιδόσεις, εντυπωσιακή σχεδίαση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top