Το Samsung Galaxy S25 Ultra: Νέες φήμες για επαναστατικές αναβαθμίσεις στις κάμερες

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στα νεότερα δεδομένα που έχουν διαρρεύσει σχετικά με το επερχόμενο κινητό τηλέφωνο Galaxy S25 Ultra της Samsung. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το νέο μοντέλο αναμένεται να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στην κάμερα του.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι δύο από τις τέσσερις κάμερες που θα διαθέτει το Galaxy S25 Ultra θα έχουν σημαντικές βελτιώσεις. Ο υπερευρυγώνιος φακός και ο τηλεφακός 3x αναμένεται να είναι 50 MP, αντί για τα 10 MP και 12 MP αντίστοιχα που υπήρχαν στο προηγούμενο μοντέλο, το S24 Ultra. Αυτή η αναβάθμιση αναμένεται να φέρει βελτίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών που τραβάει το τηλέφωνο.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον γνωστό tipster Ice Universe, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με τα νέα προϊόντα της Samsung. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η κύρια κάμερα του S25 Ultra θα διατηρήσει την ανάλυση των 200 MP που είχε το προηγούμενο μοντέλο, ενώ και η κάμερα περισκοπίου με ζουμ 50 MP 5x θα παραμείνει αμετάβλητη.

Με όλα αυτά τα νέα στοιχεία, αναμένεται ότι το Galaxy S25 Ultra θα είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα στην αγορά όταν κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Οι λάτρεις της φωτογραφίας αναμένεται να ενθουσιαστούν με τις βελτιώσεις που φέρνει η νέα γενιά καμερών του κινητού.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top